mandag 29. august 2011

Kreative bilder...

Mens jeg prøver å bli ferdig med et av mine male prosjekt, vil jeg gjerne vise dere noen bilder søsteren min har laget, synes de ble kjempefine!

Dette bildet har hun laget av en stor gammel ramme som opprinnelig var rundt et oljemaleri. Hun har hentet greiner i skauen og bøyd de til et hjerte, et espalje, love bokstaver og en liten tavle med tekst, og noen små blomster. Stilig...:)

Også det her da..det falt jeg helt for :) Laget av en gammel ramme og avisutklipp, som egentlig ikke er aviser men tapet!

Her har hun hengt barneskoene sine og et hjerte på en gammel ramme, dekorativt :)


Og til sist, en liten høst dekorasjon, det er så mye nydelig lyng i skogen nå :)

Ha en fin kveld!

Klem fra

post signature

onsdag 24. august 2011

Litt nytt..

I dag har jeg vært en liten tur i gamlebyen, og da må man innom "Den lille spesial" og "Kortevaren" Det er så mye fint der...og jeg fant noe i dag også, som måtte bli med meg hjem :)

Disse love bokstavene har jeg hatt lyst på lenge, de finnes i to forskjellige størrelser. De største er kjempestore...stilige...men de tar en del plass. Derfor fikk de minste bli med meg hjem..selvom de er ganske store de også :) De har fått plass på toppen av skapet i spisestua... :)

Og seee..jeg har endelig fått kjøpt mine første GreenGate krus! Da er to på plass i skapet og samlingen er i gang.. ;)

 Disse tekoppene fantes i mange forskjellige farger, skikkelig sukkertøy for øya!
Klarte ikke gå fra de..måtte bli med de også :)

Og nå er de nye skattene på plass i skapet..ikke fullt så tomt lenger :)

Ha en fin kveld!

Klem fra

post signature

tirsdag 23. august 2011

Ny stue...

Etter en bloggfri sommer er jeg nå tilbake :) Kjenner at jeg har savnet bloggingen veldig og savnet alle de fine bloggene her i blogglandia :)
I løpet av sommeren har jeg pusset opp den ene stua, malt tak og vegger, byttet ut møbler og malt de... Holder fortsatt på med noen av møblene, finner jo stadig noe nytt..og fortsatt på leting etter gamle stoler til spisestua...
Nedenfor er noen bilder av stua, kommer fler etter hvert :)

I den ene kroken har jeg et stort hjørneskap som jeg har malt. Stilen i den gamle stua var i bondestil..og dette skapet var mørk grønt...nå er det hvitt :)

Dette gamle skapet fant jeg under "gis bort" på Finn.no, utrolig hva folk bare gir vekk... Det var avluta og hadde en liten brannskade, det mangler en liten list under overskapet som dere kanskje ser..og et håndtak på skuffen er røket...men det går nok ann å fikse det også :) Forøvrig et mareritt å få hjem..dama som skulle gi det bort bodde i 4. etg. i en gammel bygård i Oslo...uten heis, og skapet er i massiv eik!
Nå står det der og smiler...nymalt og vakkert med gammelt glass i dørene :)
Som dere sikkert ser er det mye ledig plass i skapet...der skal alt mitt kommende Greengate servise stå hehe ;)


Den gamle kökssoffan kjøpte jeg i Sverige i sommer, har ønsket meg en sånn lenge :) Slagbordet er kjøpt på Finn.no og malt hvitt :)

Egentlig ganske fornøyd...håper bare å finne de "riktige" stolene snart :)


Så et par før og etter bilder av veggene...

Stua med sine vogngrønne vegger var gått ut på dato for lenge siden..

Veggene ble malt i fargen Morgendis med Pure Color. Veldig fornøyd med både fargen og malingen.. :)

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem fra

post signature

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...