torsdag 31. mars 2011

Syskrinet..

For noen år siden kjøpte jeg dette syskrinet på lørdags markedet i gamlebyen i Fredrikstad. Det var en eldre mann som sto og solgte ting han hadde laget i treverk. Jeg syntes det var så fint at jeg ikke klarte gå derfra uten å ta det med meg, tror jeg betalte 650 kr for det:) Det er skikkelig håndarbeid, solid og fint, også liker jeg så godt beina på det:)
Det er jo trehvitt da, er ganske så lei det og vil male det...men i hvilken farge? Jeg har tenkt på hvitt, grått, lys grønn eller lys blå?? Hva synes dere?

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

Klem fra

post signature

10 kommentarer:

 1. Det er bare helt nydelig - og jeg elsker de svungne beina. Jeg har et gammelt et i flammebjørk som har litt av de samme beina og det er et av mine favorittmøbel :)

  Blir flott uansett farge, bare avhengig av hva du liker og hva som passer hos deg. Synes du gjorde et kupp! Dette blir arvegods :)

  Nyt kvelden..

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Det var et flott sybord!! Kan du ikke blande ut hvitmaling, sånn at strukturen synes igjennom?
  Gamlebyen har masse flotte ting, helt klart!! Er der flere ganger i løpet av året, jeg :-)
  klem!

  SvarSlett
 3. så nydelig og vakkert sy skrin!!! Jeg ønsker meg også et slikt!!! Men jeg synes ikke du skal male det..er jo så naturlig og fint som det er;)men jeg synes også den lys lys lys grønne fargen er nydelig..så forstår godt hvor du vil;)

  klemmer

  SvarSlett
 4. Oj, så flott! Det synes godt at dette er skikkelig håndverk. Bena var bare nydelige, sjeldent man finner denslags nå til dags.

  Hvis du velger å male det er det jo alltid trygt med hvitt. Ellers har jeg veldig sansen for den lyse "mintgrønne" fargen, og også lys himmelblå... Kan jo være et fint blikkfang :-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Hei.

  Det var ikke lett. Er jo så mange farger som er fine nå. Du vet jo mine farger, men hos deg burde den iallefall være lys. Kanskje som Annveig sier; veeeeeldig lys grønn.

  Fint er det iallefall. Et smykke.

  Nå har jeg skrevet fine ord om deg på bloggen. Tjihii...

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. Dette var fint. Ikke noe å si på prisen. Mye jobb på dette. Jeg har et uten sånne fine bein, og bruker det hele tiden. Veldig oversiktlig.
  Angående fargen: Den fargen som er på ringen rundt Norske Interiørblogger som du har her på siden; DEN fargen er knallfin! Litt beige/grå/grønn. Den kunne være fin, og vil jo passe til alt mulig du måtte ønske å pynte med i fremtiden. Tror ikke det kan males så mange ganger, for da "sklir" ikke hengslene på siden.

  SvarSlett
 7. Hei Line Elisabeth
  Så herlig syskrin du har kommet over ღ nydelig… Syns både hvitt og lyse grønt er vakre farger, men jeg det må du nesten bestemme selv :) Litt usikker på hva jeg har gjort. Ønsker deg en flott fredag og helg som kommer, klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Nydelig skrin:) Hvitt eller grått syntes jeg er fint:)

  Ønsker deg en super fredag:)

  SvarSlett
 9. Hei igjen.

  Pallebordet er knallfint. Har lyst på et her hjemme, men du vet kællen. Ikke åpen for å tenke alternativt vettu. Men jeg har sneket med meg et par halvpaller fra jobben som jeg tenkte å ha på verandaen til sommeren. Montere hjul og beise de med "Drivved". Bilder kommer til sommeren.

  Ha en fin helg. Bare hyggelig å skrive pent om deg♥

  Klem Mona C

  SvarSlett
 10. Syskrinet ditt er nydelig, men det er vankelig å gi råd når det gjelder farger, kommer mest an på hva du liker og hvor du skal ha det. Lykke til:))

  Blir spennende å se hvilken farge du velger til kjøkkenet ditt;)

  God helg:))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...