fredag 29. april 2011

Pay it forward

I går fikk jeg en kjempe hyggelig overraskelse i posten.  Alfa med den flotte bloggen  Alfas interiør blogg  har sendt meg en flott gave. Gjett om jeg var spent når jeg pakket opp ;) Tusen takk Alfa for de nydelige tingene du sendte meg:) Og dere som ikke har besøkt bloggen hennes må dere ta en tur innom og bli inspirert:)


Jeg tok selvsagt bilde av gaven før jeg pakket opp...
Den var godt innpakket i sølvpapir og det fulgte med et kort og et nydelig lite bilde av en engel:)


Og dette var inni pakken :) Tror Alfa på en eller annen måte har skjønt at jeg er glad i engler ;)
På kortet sto det en veldig koselig hilsen, artig med sånne små overraskelser i hverdagen:)Et litet nydelig bilde i terrakotta med en engel på, falt helt for dette...var bare vakkert!


Og et lite bilde eller bokstativ, som Alfa har sprayet med zinkspray! Kjempestilig!
For anledningen satte jeg det lille engle kortet oppi:)

Nå er det min tur til å ha en Pay it forward.
Om en av dere vil ha en gave fra meg i posten så skriv det i kommentarfeltet. Har ikke bestemt meg for hva det skal bli, men meningen er jo at det skal være en liten overraskelse.
Den som vinner må lage et lite innlegg om gaven, og deretter sende en gave videre til en ny person. Kjempe gøy med slike gleder i hverdagen, håper dere blir med :) Obs! Pakken skal ikke koste mer enn 100 kr. Masse lykke til ;)
 
Ha en fin helg alle sammen!
 
Klem fra
 
post signature
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Så gøy at du likte det:0)
  Ha en super helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Line.

  Så fin premie. Hyggelig med små overraskelser i hverdagen. Jeg har vært med på dette før, men da var det 3 stk som skulle få en gave innen 365 dager. Jeg står pent over denne gangen, så du får velge nestemann på lista. Hihi.

  Sinkspray er smart og effektivt. Har brukt det på noen rammer og lyshus og jeg ble veldig fornøyd. Hvis du skal prøve selv så anbefaler jeg å kjøpe Europris sin. Den har en fin sinkfarge og fin pris.

  Vi står med begge bena i oppussingen av soverommet og blir ikke ferdig med den ene veggen. Den skal lissom bli helt slett, men det vil seg ikke. Så vi vår se hva vi gjør.

  Hvordan går det med dine oppussingsplaner? Fint å male, men det er litt av et slit. Det har jeg sett nå.

  Ha en fin helg.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Hei!

  Tusen takk for koselig kommentar hos meg, og at du la deg til som følger!
  Håper du vil trives :o)
  Hilsen Ranveig

  SvarSlett
 4. Heisann:)
  Gratulerer med gave i posten, virkelig noen lekre ting du har fått:) Kan du forklare konseptet "Pay it Forward"? Ble en smule nyfiken jeg:)

  Ønsker deg en finfin uke:)
  Klem Marianne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...