lørdag 24. september 2011

Loppis...

I dag har det vært mange loppemarkeder rundt omkring, det er jo tida for det nå :)
 Jeg syns jeg fikk tak i mange skatter i dag, blant annet denne gamle telefonen som jeg kjøpte på auksjon for 150 kr. Den gamle bilderamma og flere liknende rammer fant jeg på loppemarkedet, og passer perfekt til alle de gamle bildene jeg har liggende :)


I morgen er det ny runde med loppis, må jo passe på :)
Andre ting jeg fikk kjøpt i dag var en gammel koffert, noen heklede gardinkapper, og deler til smørblomst serviset jeg samler på :)Det er morsomt å shoppe når man får ting så billig ;)

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Klem fra

post signature

6 kommentarer:

 1. Loppis er moro.Så sprek den tlf var :)

  SvarSlett
 2. Ja nå er det tiden for loppis og auksjoner. :) Vi er ofte på auksjoner. Artig og sosialt. Stilig telefon du har fått tak i. God søndag :) Merethe

  SvarSlett
 3. Du har virkelig gjort noen flotte kupp! Og vet du, sånn telefon hadde vi hjemme da jeg var liten. Min far var i forsvaret og vi hadde telefon som måtte via forsvarets sentralbord. Da snurret vi bare null på skiven og så måtte vi si hvor vi ville ringe ;o) Ønsker deg en herlig ny uke! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Heia :)
  Mange lekre ting du har funnet på loppis, den telefonen kunne jeg godt ha tenkt meg :)

  Ønsker deg en fin Torsdag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 5. Hei.

  Kjempetøff telefon. Perfekt hos deg.

  Armbåndene kommer i posten en av dagene. Hun har vært litt opptatt med dørsalg av armbånd, men nå har jeg purret på henne. Oppgjørsform gir jeg beskjed om.

  Vel hjemme fra England. Borte bra, men hjemme best.

  Klem Mona C

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...