søndag 9. desember 2012

Litt Jul...

Et lite livstegn fra meg...
Jeg er fortsatt her...og venter på den store bloggelysten :)
Den kommer nok tilbake, men jeg mistet liksom piffen helt sist gang jeg skulle legge inn et innlegg...når det sto at jeg ikke fikk lagt inn fler bilder fordi det var fullt!
Nå må jeg betale for mer plass hver mnd?? Så tungvint!! Det går ikke ann å betale for et år av gangen heller nå... Så kom jeg på en glup ide og forminsket bildet før jeg lasta det inn her...og det gikk!! Men bare dette ene bildet...ikke fler...så nå er det 100% fullt...

 

Kommer sterkere tilbake når jeg har funnet ut av betalingssystemet...;)
Ha en fin 2 søndag i advent!

Klem fra

post signature

10 kommentarer:

 1. Mange som sliter med dette om dagen ser jeg, silje med bloggen "Siljesin" kan kanskje hjelpe? hun måtte kjøpe mer plass for ikke lenge siden tror jeg!

  Ha en fin 2.søndag i advent, nærmer seg jul med stormskritt nå!

  Klem Jatte☃

  SvarSlett
 2. Jeg fikk samme beskjed nettopp og da ble det til at jeg kjøpte mer plass. Du blir automatisk trukket hver måned visst du har et visakort. Det skal være helt trygt sier de som har gjort dette lenge. Du kan visst og gå inn å forminske alle bildene på bloggen din og dermed lage mer plass. Men det syns jeg ble for mye jobb, så da valgte jeg den mest lettvinte måten.
  Ønsker deg en herlig 2.søndag i advent :)

  SvarSlett
 3. Så vackert du har det!
  Önskar dej en fin ADvent
  Kramar Kathrine

  SvarSlett
 4. Jeg fikk også en melding om at det var fult, og nå betaler jeg for hver mnd.
  Dette er noen uker siden, og helt til nå har det gått greit. I de siste dagene har jeg ikke fått lastet opp bilder, men når jeg forminsker dem så går det greit og mye raskere!
  Ikke alltid det er like greit å bli klok på denne bloggen!

  Håper du kommer tilbake!
  Klem

  SvarSlett
 5. Vakkert bilde. <3 Kjøpte ny plass for et par mnd siden,men husker ikke hvordan jeg gjorde det.;) Det er flere bloggere som er dataflinke bl.a Camilla som har bloggen Villa Greve.Hun har jeg fått god hjelp av.
  Ha en flott dag.
  God klem fra Mette.

  SvarSlett
 6. Hadde det slik jeg også, men nå har jeg kjøpt mer plass og blogg lysten er tilbake heldigvis :) Håper du kommer sterkere tilbake snat du også!
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Betaler ikke ett øre! Lasta inn "Windows Live Writer" på maskinen, da skriver du tekst, redigerer og legger inn bilder på et Word lignende dokument som du så laster opp.. Enkelt! Skjønner godt at du blir frustret når du plages. Hadde det samme for noen år siden, la ut HJELP på bloggen og fikk da grundig veiledning hos mange. Og det viste seg at WLW allrede lå på maskinen min i maskinvaren ;o) Lykke til,klem

  SvarSlett
 8. Så fint du har pynta med det fine vinduet. Lekkert!

  SvarSlett
 9. Nei det ville ikke jeg heller. Bli trukket hver måned fra min konto , nei det likte jeg ikke. MEN hvis du går inn på bildene dine , trykker på bildet du skal ha , trykk på redigere , og så på forminsk størrelse og ok . Da får du bilde av en hengelås på bildet ditt. Nå kan du laste bildet ned på bloggen din. Du trenger ikke ha noe spesielt program for å gjøre dette. Lykke til !

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...