mandag 17. januar 2011

Litt nytt...

I går var jeg en liten tur på Plantasjen, skulle ha noen nye blomster:) Det gikk som det bruker gå..endte opp med en del mer enn bare blomster:) Det var jo så mye fint der, øya gikk nesten i kryss:)) Jeg var ganske fornøyd med meg selv og handelen når jeg gikk derfra, så mange fine ting:)) Ikke alt på bildene er nytt, den nydlige ramma fikk jeg av datteren min i julegave og de to små englene har jeg hatt en stund. De er så vakre så de får være fremme hele året:)Klem fra

post signature

9 kommentarer:

 1. Hei.

  Synes Plantasjen har mye fint innimellom. Moro å bare gå der og titte. Fine ting du fant da.

  Sara er bedre i dag, men hoster ille fælt. Mulig jeg holder ho hjemme fra skolen i morgen og. Hadde tenkt meg en tur ut på handlerunde, men jeg kan vente til mannen kommer hjem.

  Jeg har en wallsticker som det står i nydelig skrift: Borte bra men hjemme best. Har du lyst på den? Jeg har 2 like, men en i svart og en i grå. Du kan få den svarte hvis du vil. Du kan se den på denne linken:
  http://monaceh.blogspot.com/2010/09/ny-giveaway.html

  Vi blogges.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Hei! Legger meg til som følger, for det ser ut til at du har mange koselige og vakre ting du vil vise fram. Dette vil jeg ikke gå glipp av!
  Ser du har mange fine blogger du følger men kan jeg få gi et tips? Du burde sjekke ut bloggen til Emmeline (hvis du ikke har gjort det, altså). Hun er bare helt spesiell. Ikke alle innlegg er like supre, men det er alltid noe ekstra og en liten uventet snert i hennes innlegg.
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 3. Hei, mange tusen takk for at du kom innom hos meg en tur. Jeg legger meg til som følger hos deg. Masse flott du hadde fått med deg hjem fra plantasjen;-)
  Klem Elin

  SvarSlett
 4. Hei, så kjekt du tok turen innom meg:), vil bli med på min give away:).
  Så mye fint du fikk med deg fra plantasjen:-).
  Ha en fin Kveld
  Hilde

  SvarSlett
 5. Vakre bilder! Og velkommen til blogglandia :-D

  SvarSlett
 6. Hei igjen.

  Du må gjerne komme innom en dag. Bare hyggelig det. Jeg kan sende deg en mld så kan vi avtale nærmere. Litt travle dager nå og neste uke.

  Vi snakkes.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 7. Heisann:)Så mye fint du har fått deg. Eføy er bare så flott:0). Tusen takk for gode ord inne hos meg. Veldig hyggelig at du vil følge meg videre. Setter stor pris på det. Mye fint her inne hos deg. Legger meg selvfølgelig til som følger.
  Ha en riktig god helg.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 8. Hei igjen, Line.

  Leste en kommentar du hadde et sted om at du lystet på gamle møbler. Jeg kjøpte i fjor, men har ikke gjort noe med de. Lurer på om jeg skal selge de. Sjekk de ut på denne linken:
  http://monaceh.blogspot.com/2010/10/kalde-ftter.html

  Synes de er fine, men vet ikke om jeg orker tanken på å male de.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 9. Plantasjen har mye fint! Jeg handlet mye der før, men med 30 mil til nærmeste butikk blir det begrenset...kanskje like greit for lommeboken?! ;P

  Ha en flott helg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...