mandag 31. januar 2011

Pynt i krystall

I dag er det den siste dagen i denne måneden, Januar gikk da ganske fort likevel? Om litt så kommer våren, før vi vet ordet av det så er den her:) Trøstet meg med det når jeg var ute og vaklet på isen i går kveld. Snøen og isen ligger tykk ute på gårdsplassen, og av en eller annen grunn fikk det meg til å tenke på krystall og sølv, og hvor pent det er til hvitt. Så man kan vel si at jeg ble innspirert av isen og snøen når jeg satte sammen dette her;) Fant frem noe krystall jeg hadde stående i skapet, et sølvfat og en liten hvit engel. Syns det ble vakkert jeg:)
Brettet fikk stå oppe på det lille bordet etter min oldemor, syns det ble nydlig der:)

Klem fra


post signature

4 kommentarer:

 1. Hei Line.

  Javisst ble det vakkert. Fint at vi kan bli inspirert av årstidene og pynte etter sesong. Har et brett med lys jeg og, og det er vakkert.

  Vinteren kan være grei den, men nå har den vart lenge synes jeg. Men det merkes at våren nærmer seg. Lysere på morgenen og primula i vinduskarmen. Har samme farge som deg. Visste du at det bare er den gule primulaen som lukter? Lærte det av en dame forleden.

  Ha en fin dag, Line.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Å, sånne lysestaker har jeg også!! Er de ikke fine? Bordet er veldig koselig. Synes duken var så fin også.

  SvarSlett
 3. Det synest jeg også NYDELIG!
  Klem Elin

  SvarSlett
 4. Hei og takk for kommentar hos meg:) BOrdet ditt med alle tingene fikk et vinterlig preg. Hvitt og krystall ble virkelig snø og is :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...