torsdag 3. februar 2011

Bordet i entreen..

Torsdag kveld og en arbeidsdag igjen, så er det helg! Denne helgen skal jeg bare slappe av og lade opp til 5  nattevakter til uken. Spørs om det blir så mye blogging på meg da, når man jobber netter går det meste av dagen og kvelden med til å sove og sløve og lade opp til neste natt:) Jeg klager ikke, liker best å jobbe på natta, B menneske som jeg er:)
Får passe på og blogge litt nå da...
Jeg har et lite bord i entreen, som jeg kjøpte på auksjon for noen år siden. Det er veldig slitt, malinga har flasset av flere steder og bordplata er sprukket tvers over.
Også er det meg da, skal jeg male eller ikke? Jeg liker jo gamle slitte møbler, men dette bordet trenger kanskje strengt tatt å males..kanskje blir det enda penere med ny maling?

Som sagt veldig slitt;) Bildene ble ikke så bra, skulle nok ventet på dagslys..

Ha en fin helg alle sammen!

Klem fra

post signature

8 kommentarer:

 1. Ikke så greit med mørket, nei, men nå går det mot lysere tider! Ser jo godt hvordan det ser ut allikevel. Bordet er veldig fint som det er, men jeg tror du blir veldig fornøyd med det malt også. Velger du det så kan du jo ta nye bilder da. God helg forresten!

  SvarSlett
 2. Jeg hadde malt det hvitt
  og shabba det litt.
  Kos deg i helgen.
  5 nattevakter? For
  en tøffing du er.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei Line.

  Veldig fint bord. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg hadde gjort med det. Synes det er fint som det er, men du må bare følge magefølelsen. Passer fint uti gangen der da. Det har jo blitt så fint i gangen nå.

  Ha en fin fredag. Nå kiler jeg straks avgårde på jobb.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. Heia Line, flott bord du har i gangen da, jeg hadde nok malt det, men det er vel fordi jeg liker det litt"renere" i stilen.Blir uansett ikke feil noe av delene.

  Følg magefølelsen den har som oftes rett.

  Klem åse

  SvarSlett
 5. Hei!

  For et fint bord! Det var kjempeflott! Jeg har en tendens til å male alt hvitt, hvitt og hvitt, men...noen ting synes jeg er finest når de har den herlige, slitte finishen. Jeg synes bordet ditt ser kjempefint ut sånn som det er nå, men det er litt vanskelig å se helt hvordan det ser ut. Kan vi ikke få se noen bilder av bare bordet - uten duk - så vi får sett bordplata? Skjønner godt at det er et vanskelig valg ;-) Lykke til!

  Ha en super søndag!

  SvarSlett
 6. Hei du og takk for dine koselige ord hos meg ,)
  Så hyggelig at du tittet innom og la deg til så fant jeg også deg ;))
  Göy du blir med på feiringen i morgen ;)
  For et vakker bord!! Jeg hadde nok ikke malt bordet, det er så herlig med litt kontraster mot alt det lyse ;)
  Jeg har en tendens til å male men enkelte slitte ting synes jeg er vakrest umalt. Tidenstann er vakkert ,)
  Lykke til ,))
  En skjönn söndag önskes fra meg,
  klemmer Anki

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kjempekoselig kommentar hos meg :) Sånt varmer! Om jeg har malt noe i mintgrønt selv? Hi hi... hele stua mi! Stua mi er malt i veldig veldig lys mintgrønn, kjøkkenet i den mer tradisjonelle "pistasj" fargen... jeg har en drøss fargekoder jeg bruker :D Skal prøve å finne de frem en dag!

  SvarSlett
 8. Tak for din kommentar på min blog. Jeg har selv en stor passion for zink, så jeg forstår godt din glæde ved det. Jeg tager 3 chancer fra til dig :-)
  Hav en dejlig aften
  Birgitte

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...