onsdag 16. februar 2011

Litt av hvert..

I dag har jeg vært ute og farta litt hit og dit, det betyr vel at formen er bedre;)  Først var jeg en tur på Plantasjen og kjøpte litt grønt. Så har jeg vært ute og spist kinamat med datteren min..mmm kjempegodt var det:) Og før vi dro hjem måtte jeg innom Kremmerhuset en liten tur..hmm der var det jammen mye fint! Jeg kjøpte en oppslagstavle i glass og ramme, den var bare nydlig, den falt jeg for med samme jeg så den. Så kjøpte jeg nye rammer til veggen og en lysestake. Var ganske fornøyd når jeg gikk derfra:)
På hylla står to gamle treesker og en gammel klokke fra USA. I påvente av ny garasje har samboeren min samlet alt han har av verktøy, bildeler, verksted skap/skuffer og benker i kjelleren. Jeg tok en liten titt på alt han har der, og da fant jeg disse gamle eskene og klokka. Der var også masse annet fint..om man tenker industri..som taklampe, skap og skuffer, bord..etc. Han trodde jeg var gal når jeg spurte om å få opp det ene skapet og en skuffeseksjon i metall. Vi får nå se..industrilampa skal i hvertfall opp;)
Ha en fin torsdag!

Klem fra

post signature


8 kommentarer:

 1. Hei Line.

  Så mye fint du fant. Skulle vært der en tur selv, men får lissom ikke ut fingeren. Men den søte saksa du har, hvor har du kjøpt den? Ønsker meg en sånn.

  Hørtes spennende ut det du fant i kjelleren. Liker litt den industri-stilen.

  Ha en fin torsdag.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Så mye lekkert du har kjøpt,det
  er vanskelig å gå hjem uten noe
  i veska når man har vært på
  kremmerhuset. Nydelig pyntet
  hos deg.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 3. Den oppslagstavla ble jeg sugen på! Den hadde passet RETT foran meg; på veggen bak PC'n. Hadde det bare ikke snødd så fælt, så kunne jeg kjørt meg en tur! (Ref mitt nyeste innlegg, da vet du, fom fremdeles gjelder. Grrr....)

  SvarSlett
 4. mmmm masse fint:) Jeg elsker kremmerhuset, farlig å bare gå innom der for å titte;)

  Moro å se flere interiørblogger fra Fr.stad:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Så masse flott, er jo bare så deilig på kremmerhuset, masse inspirasjon.

  Den ramma med fem bilder i, har jeg også kjøpt på kremmerhuset i høst,jeg var så heldig å fikk kjøpt en de hadde med ni rammer på.Elsker den ramma:-)

  Klem Åse

  SvarSlett
 6. Heisann:)

  Så mye lekkert du har handlet:) Liker Kremmerhuset kjempegodt selv, og ikke mulig å gå inn uten å ha noe med seg ut igjen:)
  Ser du fant noen skatter i kjelleren også, og i tillegg er det enda flere skatter der:) Treboksene og klokka er bare heeelt nydelige.

  Ønsker deg en flott kveld og ei trivelig helg:)
  klem Marianne.

  SvarSlett
 7. mmmmm så mycket fina saker du har att visa,. härligt. Kram på dig/INgela.

  SvarSlett
 8. Hei!
  Koselig blogg du har! Jeg har lagt meg til som følger, og titter gjerne innom igjen.

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...