søndag 27. februar 2011

Shopping på en søndag...

Sola og den blå himmelen vi våknet til på morgenen i dag forsvant fort, og det ble en grå, overskyet dag. Ikke lett å vite hva man skal finne på da, så vi bestemte oss for å ta en Harrytur til Sverige.
 Vi havnet som vanlig på Nordby shoppingsenter, masse butikker å velge mellom der, og lett å slå ihjel noen timer. Litt shopping ble det også:)
 Fant denne lykten i en av butikkene, bestemte meg med det samme, den skulle få være med meg hjem:)
 På Sia fant jeg et nytt lampeskjermtrekk til lampa i stuevinduet, kjempefin i linfarge:)
Endelig fant jeg ut hvordan jeg skulle få "tåkete" kanter på bildene mine også:) Takket være Marianne med den kjempefine bloggen Fru Fransen  Hun er en kreativ dame med en blogg dere burde ta en nærmere titt på, mange nydlige bilder:)

Ha en fin ny uke alle sammen!

Klem fra

post signature

torsdag 24. februar 2011

Norgesglass

Det har ikke vært så mye blogging på meg de siste dagene, rekker ikke med så mye når man jobber nattevakter. I kveld har jeg fri, og tenkte jeg skulle kose meg med litt blogging, og nyte alle de nydlige bloggene her i blogglandia:)
For noen år siden var jeg på et loppemarked, og var så heldig å få kjøpt en stor pappeske full av Norgesglass. Når jeg så nærmere etter viste det seg at mange av glassene aldri hadde vært i bruk, de hadde fortsatt bruksanvisningen liggende oppi glassene!
 Jeg søkte på nettet og fant ut at Norgesglass ble produsert fra 1908 til 1978. De finnes i minst seks forskjellige størrelser og er produsert i om lag 75 millioner eksemplarer. De ble produsert av Drammen Glassverk, og fra 1958 Moss Glassverk.
Norgesglassene er jo bare såå fine, og kan brukes til så mangt:)


Norgesglass med bruksanvisningen inntakt:)

Og sånn så forsiden ut:)

Og bruksanvisningen på baksiden:)


Ha en fin kveld alle bloggevenner, nå er det snart helg igjen:)

Klem fra

post signature

onsdag 16. februar 2011

Litt av hvert..

I dag har jeg vært ute og farta litt hit og dit, det betyr vel at formen er bedre;)  Først var jeg en tur på Plantasjen og kjøpte litt grønt. Så har jeg vært ute og spist kinamat med datteren min..mmm kjempegodt var det:) Og før vi dro hjem måtte jeg innom Kremmerhuset en liten tur..hmm der var det jammen mye fint! Jeg kjøpte en oppslagstavle i glass og ramme, den var bare nydlig, den falt jeg for med samme jeg så den. Så kjøpte jeg nye rammer til veggen og en lysestake. Var ganske fornøyd når jeg gikk derfra:)
På hylla står to gamle treesker og en gammel klokke fra USA. I påvente av ny garasje har samboeren min samlet alt han har av verktøy, bildeler, verksted skap/skuffer og benker i kjelleren. Jeg tok en liten titt på alt han har der, og da fant jeg disse gamle eskene og klokka. Der var også masse annet fint..om man tenker industri..som taklampe, skap og skuffer, bord..etc. Han trodde jeg var gal når jeg spurte om å få opp det ene skapet og en skuffeseksjon i metall. Vi får nå se..industrilampa skal i hvertfall opp;)
Ha en fin torsdag!

Klem fra

post signature


søndag 13. februar 2011

Morsdag

Gratulerer med dagen alle mammaer! Morsdag og strålende solskinn ute i dag. Har ikke fått med meg så mye av dagen, med en kropp som ikke er i form og nekter å ta til seg mat. Fikk kjent litt på vårfølelsen fra verandadøra hvertfall, og hørte til og med årets første måkeskrik i dag!
Morsdag og snille søte Marte min kom med gave, hun kjenner sin mamma, vet at jeg er en godtegris, og vet akkurat hva jeg liker:) Midt blant alt godteriet lå en liten pose med et par øreringer, som matcher smykket jeg fikk av henne til jul:) ♥Og mens sola skinner og måkene skriker, drømmer jeg meg bort til tida når syrinene står i full blomst:) For en hærlig tid vi har foran oss nå, så mye å glede seg over:)

Ha en fin søndag alle sammen!

Klem fra

post signature

onsdag 9. februar 2011

Bildet mitt..

Ny utfordring hos Anetteshus.com, og denne gangen er det : "Vis meg ditt beste bruktfunn"
Jeg har opptil flere bruktfunn jeg er glad i, men det beste tror jeg er dette bildet.
 Jeg skal ikke skryte på meg at det var jeg som fant det, for det gjorde min mamma.
For noen år siden så spurte hun hva jeg ønsket meg i bursdagsgave, og jeg sa :" Noe gammelt og fint!"
Så fant hun dette da i en antikvitetsbutikk, og gjett om jeg ble glad:)
 Synes bildet og motivet er så nydlig, koser meg virkelig med det:)
 Jeg aner ikke når det kan ha blitt malt, men det er gammelt.. Kanskje noen av dere vet?Ha en fin kveld:)

Klem fra

post signature

søndag 6. februar 2011

Jeg har en kreativ søster...

I dag har jeg vært på besøk hos min kjære søster, og jeg var så heldig å få lov til å ta noen inspirasjonsbilder å legge ut på bloggen min:)
Hun har et hjem hvor det er noe å se på overalt, man blir liksom ikke ferdig, man oppdager noe nytt hele tiden, du skjønner sikkert hva jeg mener?:)
Hun er en kreativ sjel, som liker å pusle og pynte, lage små tablåer av gamle og nye skatter.
Hun har fått sansen for det hvite, og har malt det meste hvitt av møbler og pyntegjenstander:)
Det ble mange bilder, så mange at jeg ikke kan legge ut alle på en gang, noen får jeg gjemme til senere;)

Det hvite heklehjertet over har hun heklet selv, og pyntet med en liten pærle.

En liten hylle med gamle skatter. Over henger en akvarell malt av vår onkel Johnny, motivet er fra Gamlebyen i Fredrikstad.

Det hvite nydlige hjørneskapet har hun arvet etter våre besteforeldre.

En gammel kaketine som hun har malt hvit og pyntet med valmuer.

Som dere ser..hun er veldig glad i engler:))Gammelt ting og tang i kjøkkenkroken..koselig:)
Den nederste hyllen er gammel, men de to øverste har hun laget selv med planker fra en sengebunn og knekter fra biltema!

Søsteren min bor landlig til, og her har hun vært i skauen og hentet greiner, som hun har surret til en krans hun har hengt i taket. Pyntet den med roser og silketråd til oppheng:)


Et bilde fra entreen hvor hun har en gammel symaskin og to gamle stoler. Stolene har slitte setetrekk, men har fått hvert sitt lille teppe over som trøst;)

En gammel vedkasse ved ovnen:)

Søsteren min er en raser til å hekle, hun tryller frem de lekreste ting med heklenålen sin, som denne lille nydlige vesken i grønt:)

Ha en fin uke alle sammen!

Klem fra
post signature

torsdag 3. februar 2011

Bordet i entreen..

Torsdag kveld og en arbeidsdag igjen, så er det helg! Denne helgen skal jeg bare slappe av og lade opp til 5  nattevakter til uken. Spørs om det blir så mye blogging på meg da, når man jobber netter går det meste av dagen og kvelden med til å sove og sløve og lade opp til neste natt:) Jeg klager ikke, liker best å jobbe på natta, B menneske som jeg er:)
Får passe på og blogge litt nå da...
Jeg har et lite bord i entreen, som jeg kjøpte på auksjon for noen år siden. Det er veldig slitt, malinga har flasset av flere steder og bordplata er sprukket tvers over.
Også er det meg da, skal jeg male eller ikke? Jeg liker jo gamle slitte møbler, men dette bordet trenger kanskje strengt tatt å males..kanskje blir det enda penere med ny maling?

Som sagt veldig slitt;) Bildene ble ikke så bra, skulle nok ventet på dagslys..

Ha en fin helg alle sammen!

Klem fra

post signature

tirsdag 1. februar 2011

Jeg fikk en award..

..fra Mona Christin. Så koselig at du tenkte på meg:)

Med denne awarden skal jeg fortelle om 3 ting jeg liker:
 
 
Jeg liker å være på sjøen om sommeren, ligge på et svaberg og høre måkeskrik og bølger slå mot land.
 
Jeg liker Chicken tandori.
 
Jeg liker å sitte oppe om natta når alt er stille og rolig, og bare slappe av.
 
 
Denne awarden skal gis videre til 3 stk. Denne gangen går den til:
 
 
 
 
 
post signature

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...